Iva Glam

ANTONIA DOKOZA – Preko trnja do lijepe kože lica!

Imam iznimno osjetljivu, masnu i dehidriranu kožu lica koja je sklona prištićima i upalama koje sam pokušavala bezuspješno riješiti “klasičnim” kremama za akne, a koje su samo pogoršavale stanje… Neko vrijeme odugovlačila sam s tretmanima u nadi da će se stanje smiriti samo od sebe ili da će s promjenom prehrane biti bolje, no prolazili su mjeseci i stanje se samo pogoršavalo. Shvatila sam da jednostavno moram početi i s tretmanima.

Za IVA GLAM Beauty centar sam se odlučila jer mi je kao Beauty centar izgledao čisto i profesionalno, odnosno laički rečeno „kao da znaju što rade“. Nakon svega mjesec i pol kućne njege koju su mi predložili i 2 tretmana koja sam odradila kod Natali, stanje moje kože je daleko bolje. Upale su se smirile, prištića je puno manje, koža se pročistila.

Odlično se osjećam te nemam potrebu puderom skrivati nepravilnosti kao prije. Dobila sam više samopouzdanja i sada mogu izaći iz kuće bez šminke. Iznimno sam zadovoljna s radom osoblja IVA GLAM Beauty centra, njihovim pristupom, uslugama i komunikacijom.

Htjela bih posebno pohvaliti Natali, jednu jako iznimnu djelatnicu! Naučila sam jako puno o svojoj koži i o pravilnoj njezi iste. Tijekom svakog tretmana mi se korak po korak objašnjava što i zašto se to radi. Na raspolaganju ste mi kad god imam nedoumica i pitanja te zaista uživam u vašem radu i krajnjim rezultatima na svom licu.

Imam 30 godina i konstantno se nadam kako će doći vrijeme kada će koža prestati biti toliko osjetljiva da reagira na svaku sitnicu kao da sam u pubertetu. No ipak, shvatila sam da mi je kontinuirana njega zaista neophodna i da je to jedini način da imam zdravu i čistu kožu. Preporučujem vas svima kojima je potrebna adekvatna njega za problematičnu kožu lica jer uz vaše konzultacije i preporuke zaista se može i iz jako lošeg stanja doći do zdrave kože!