Iva Glam

IVANA BABIĆ – I ja sam poludjela za Microbladingom!

Moj problem su, svakako, rijetke obrve i željela sam to što prije riješiti. Popunjavanje rupica i svakodnevno oblikovanje obrva postalo mi je jako naporno. Još kada bi mi jedna obrva tijekom dana znala „nestati“… Morala sam isprobavati različite vrste olovka za obrve, sjenila, gelova, ma nema što nisam probala!

U međuvremenu primijetila sam da se, u današnje vrijeme, dosta cura odlučuje za „permanent make-up“. Puno sam istraživala o tome, gledala razne radove od phi artistica i nakon temeljite istrage odučila sam se za tehniku Microblading u IVA GLAM Beauty centru. Što reći? Konačni rezultat je izvrstan, dobila sam više od očekivanoga! Napokon više ne moram svaki dan iscrtavati obrve.

Želim se prvenstveno zahvaliti Ivi na strpljenju i pomoći. Jako sam zadovoljna pristupom prema klijentu u Beauty centru, detaljnom objašnjavanju svakog koraka te sugestijama koje sam dobila za obrve na temelju mog tipa kože i obliku lica. Osim toga, svojim prijateljicama preporučila sam Ivu za Microblading tehniku iscrtavanja obrva, što su mnoge od njih već i napravile!