Iva Glam

IVANA – Bye, bye svakodnevnom iscrtavanju obrva!

Imala sam problem s obrvama koje su bile svijetle i rijetke. To me je dosta izluđivalo jer sam stalno bila opterećena kako mi izgledaju obrve koje sam sama svaki dan crtala. Izuzetno mi je bitno da imam lijepo uređene obrve. Dosta sam se dvoumila u početku, bojala sam se konačnog rezultata, ali kad sam vidjela slike klijentica na društvenim mrežama IVA GLAM Beauty centra odlučila sam dati priliku permanent make-upu. Krajnji rezultat mojih obrva bio je fantastičan. Neopisivo sam sretna kada se ujutro probudim s iscrtanim obrvama, a posebno ljeti kada sam na plaži i u moru. Svakog jutra uštedim vrijeme prilikom šminkanja, a sigurna da imam prekrasne obrve cijelo vrijeme.

U IVA GLAM Beauty centru me oduševila profesionalnost, strpljenje, razgovor, pristup te čistoća. Rijetko se nađe netko s toliko strpljenja kao što je to Iva. Osjećala sam se sigurna u njenim rukama, a to je za ovakav tretman jako bitno. Nije bilo lako odlučiti se na ovakav korak.

Preporučila sam već „Permanent make-up“ svim ženama koje su nezadovoljne izgledom svojih obrva. Rekla sam im da ova sigurnost koju osjeam svaki dan da mogu prstima dotaknuti lice, a ne izbrisati obrvu ili pak izroniti iz mora s i dalje nacrtanim obrvama, spavati i probuditi se s obrvama, jednostavno nema cijenu… Nakon mene došlo je još nekoliko prijateljica, sve one su jednako oduševljene kao i ja, a i one koje sam naknadno saznala da su išle ne kriju oduševljenje svojim novim obrvama!