Iva Glam

IVANA FISTANIĆ – Vjerujte u moć ruža!

Dolaskom novih trendova kod izgleda usana u Hrvatsku, poželjela sam i ja pravilne, punije i ljepše usnice. Nisam se htjela „bockati“, trebao mi je nekakav prirodniji način oblikovanja usana.

Moje prijateljice otkrile su IVA GLAM Beauty centar te su napravile tretman Trajne šminke usana! Moje usne mi se nisu sviđale jer nemaju pravilan rub i htjela sam biti zadovoljnija. Oklijevala sam jer je to ipak trajna šminka i bilo me strah što ako ne bude onako kako sam željela.. Kad sam vidjela konačni rezultat kod mojih prijateljica i njihovo zadovoljstvo, ohrabrila sam se! Ne žalim ni trenutka zbog te odluke jer sam u konačnici prezadovoljna rezultatom!

U vašem salonu mi se jako sviđa pristup i strpljenje prema klijentu te stručnost i higijena. Smatram da je sve na nivou, baš onako kako bi trebalo biti u jednom Beauty centru. Ovaj ili bilo koji drugi tretman preporučila bih bilo kome koga će to razveseliti i ako će se zbog toga osjećati bolje i sigurnije u sebe. Život je prekratak da bi oklijevali udovoljiti sebi!