Iva Glam

IVANA TORIĆ – Otkrij svoje noge!

Dosta mi je crvenila više

Imam jako osjetljivu kožu te nakon depilacije voskom bude jako izritirana i crvena. Već godinama me to muči, a posebno ljeti kada nosim kratke hlače i suknje. Jako ružno izgleda te se godinama mučim s tim. Vidjela sam reklamu za Lycon vosak, malo istražila i čula da je vrlo dobro za osobe koje imaju osjetljivu kožu. Nisam oklijevala, odmah sam se naručila u IVA GLAM Beauty centar s iščekivanjem kako će moja koža reagirati upravo na taj Lycon vosak.

Stop izritiranoj koži

Rezultati su bili više nego odlični i iznad očekivanja! Život mi se promijenio, nisam više opterećena s pokrivanjem nogu te se moj problem riješio, a samopouzdanje poraslo!

Volim ugodan i opušten pristup

Osim što sam oduševljena rezultatima, oduševljena sam i pristupom kojeg salon ima prema klijentu. Kad god dođem, osjećam se jako opušteno i ugodno. U niti jednom salonu prije nisam dobila takav pristup. IVA GLAM Beauty centar bih preporučila svima, od prijateljica do obitelji. Ja sam svoj problem riješila, a vjerujem da će i drugima pomoći te da će svi na kraju biti zadovoljni pruženom uslugom, a i svojim izgledom!