Iva Glam

KARLA MESIĆ – Vaša koža je Vaš najljepši nakit!

Jako sam bila frustrirana jer sam se jedno vrijeme suočavala s problemom lica, točnije s problemima na koži lica. Nema čega nije bilo na mom licu; od akni, ožiljaka, pigmentacije, upala, ma ne želim se ni prisjećati… Dosta sam dugo oklijevala prije nego što sam se odlučila obratiti za pomoć. Razlog tome je viša cijena tretmana za lice i jer nisam vjerovala da mi tretmani mogu toliko pomoći kod poboljšanja stanja kože na licu. Smatrala sam, ako mi je genetski tako određeno, da mi nije suđeno imati čisto i uredno lice. Osim toga, imala sam par slučajeva gdje sam se razočarala u druge Beauty centre i jednostavno izgubila volju za rješavanjem problema.

Nakon nekog vremena odlučila sam ipak dati novu priliku i ući u novu borbu te mi je nekakav unutarnji osjećaj „rekao“ da vjerujem IVA GLAM Beauty centru, a posebno Ivi. Na kraju se ispostavilo da sam donijela dobru odluku 😊.

Kakav je bio moj put? Nakon prvih par tretmana, meni su i dalje izbijale akne, ali shvatila sam da nije problem u tretmanima, nego da sam ja bila krivac jer sam i dalje dirala, grebala te „kopala“ lice. Međutim, nakon razgovora s Ivom, koja me je stalno pokušavala motivirati i davala mi savjete, odlučila sam je napokon poslušati i raditi točno ono što mi kaže.

Kakav je sada rezultat? Puno, puno bolje mi je stanje na koži lica nego prije. Naravno, tu i tamo pojavi se pojedina akna, ali to mi je sada sve zanemarivo obzirom kakvo mi je lice bilo prije. Osjećam se sigurnije, samopouzdanije te izađem van kuće i bez šminke, točnije pudera.

Htjela bih pohvaliti profesionalno i uljudno osoblje. Osjećam se jako cijenjeno u IVA GLAM Beauty centru. Najviše bih naglasila profesionalni pristup prema klijentu, pa čak bih rekla da se osjećam kao da sam u ordinaciji, što mi ulijeva veliko povjerenje da se prepustim u vaše ruke. Sviđa mi se kako se konzultirate sa mnom, što mi sve objasnite prije te tijekom svakog tretmana lica, općenito sam oduševljena pristupom prema klijentu.

Kako bih motivirala druge da se odluče na rješavanje svog problema? Smatram da svatko tko si može priuštiti treba ulagati u sebe, a ishod koji dođe s vremenom puno je važniji od novca koji uložimo u sami sebe. Preporučila sam vas već dosad nekoliko osoba, ali i dalje nastavljam!