Iva Glam

NIKA LISTEŠ – Wake up and don’t make up!

Ako u životu radimo nešto konstantno, točnije svaki dan, u jednom trenu osjetimo zasićenje. Tako se i meni dogodilo zbog svakodnevnog iscrtavanja obrva. Smatram da lijepo iscrtane obrve zaokružuju izgled lica. Prije nego što sam se odlučila na Microblading, morala sam svakodnevno iscrtavati obrve i trošiti vrijeme na to. Nisam puno oklijevala prije nego što sam se upustila u stručne Ivine ruke. Nakon što sam vidjela radove na IVA GLAM Beauty centar stranici, malo sam se raspitala o samom tretmanu i prikupila sve informacije koje su mi trebale.

Izuzetno sam zadovoljna s konačnim rezultatom, ne trošim vrijeme na iscrtavanje obrva i obožavam što uvijek i uz minimalan make-up izgledam sređeno i njegovano, a pogotovo sada, u ljetnim vremenima, kada provodim dosta vremena na plaži.

Sviđa mi se koncepcija salona i odnos prema klijentima. U IVA GLAM Beauty centru uvijek je ugodna atmosfera, a prekrasna Iva je toliko pažljiva i draga te sve objasni u detalje tako da se osjećam ugodno, kao da sam na kavi s prijateljicom. Sami tretman je ugodan i za mene bezbolan. Sve pohvale!!

Drage buduće klijentice, preporučila bih vam Microblading ako niste zadovoljne svojim obrvama, a pogotovo ako volite izgledati savršeno i sređeno, jer ćete uvijek izgledati lijepo i njegovano!