Iva Glam

PETRA VRANKOVIĆ – Nikad više posramljenog pogleda ispod obrva!

Prije nego što sam vam se obratila za pomoć, susretala sam se s izazovima svojeg nezadovoljstva. Dakle, nikad nisam bila zadovoljna svojim obrvama. Kako god da ih popunim, imala sam uvijek nekakav kompleks zbog obrva. Bile su jako rijetke i razbarušene te pune rupica. Nikako ih nisam mogla savršeno popuniti s olovkom ili sjenilom. Samo popunjavanje obrva bio mi je jako naporan posao koji mi je oduzimao puno vremena. S obzirom da idem na treninge, to mi je predstavljalo još veći izazov. Trebalo mi je rješenje kako da uštedim čak i do 30 minuta vremena te da dobijem više samopouzdanja.

Otkrila sam tehniku Puder obrva, ali nisam se usudila otići. Oklijevala sam dok nisam saznala za IVA GLAM Beauty centar! Nisam otišla samo zbog toga što nisam imala povjerenja kod drugih ljudi, ali to se sve promijenilo otkad sam upoznala dragu Ivu. Bila sam u potpunosti sigurna da joj se želim prepustiti u ruke i da strahu nema mjesta. Primjeti se da ima puno znanja i prakse! Rezultati poslije tretmana su bili perfektni!

Moj život je puno manje opterećen i sada idem svugdje bez šminke. Ne sjećam se kada sam se zadnji put našminkala jer su obrve mome licu dale ljepši izgled i sada mi to više nije potrebno! Uštedjela sam vrijeme, a dobila sam i više samopouzdanja od očekivanoga.

Što se tiče IVA GLAM beauty centra, sviđa mi se apsolutno sve; pri samom ulasku može se odmah primijetiti da je sve čisto i uredno te s ljubavlju uređeno. Po izgledu se vidi da se radi o profesionalizmu! Osim izgleda, moram pohvaliti i uljudnost svih djelatnika! Svi su jako simpatični, strpljivi, nasmiješeni, pozitivni i smireni! Prevladava izrazito ugodna atmosfera što je na kraju krajeva i najbitnije. Osim toga, sviđa mi se što djelatnice objašnjavaju svaki korak te razumijem sve što se događa i na mom licu radi! Stvarno svaka pohvala od srca!

Ovaj tretman preporučila bih svima koji se osjećaju posramljeno radi svojih obrva, koji žele uštedjeti na vremenu ili nisu vješti sa šminkom, a posebice onima koji treniraju i stalno se znoje. Vjerujte mi, olakšati će vam život!