Iva Glam

Lycon depilacija

LYCON depilacija – nova metoda depilacije – gotovo bezbolna!

Sve žene vole imati glatku kožu kako bi nesmetano mogle uživati u svojim omiljenim lepršavim odjevnim kombinacijama. No, problem koji muči svaku su bolne i grube depilacije te priželjkuju jednostavniji način kako doći do glatke i njegovane kože. S Lycon depilacijom takvih problema više nema! Lycon nudi mogućnost gotovo bezbolnog depiliranja i jedinstvenu metodu depilacije.

Lycon je danas svjetski poznati brend koji je 1978. godine pokrenula terapeutkinja Lydia Jordane u Australiji. Danas Lycon spada u svjetski vrh na području depilacije, a prepoznat je u salonima preko 50 zemalja diljem svijeta.

Kako funkcionira?

Lycon odstranjuje dlačice duge samo 1 mm, a tajna njegove bezbolnosti je u korištenju nježnog voska niske temperature koji ne peče kožu već i samim nanošenjem, kao što je slučaj s ostalim metodama depilacije. Na kožu se najprije nanosi Lycon njegujuće ulje kako vosak ne bi došao u izravan kontakt s kožom nego samo s dlačicama, koje se potom počupaju zajedno s korijenom. Pri Lycon depilaciji koriste se posebna Lycon mirisna ulja i emulzije za smirivanje kože. Lycon voskovi sadrže paletu mirisnih sastojaka, poput ruže, lavande, kamilice, čajevca, vanilije i lavande. Nakon postupka koža je mekana, glatka i nema crvenila. Zahvaljujući ovoj metodi, Lycon depilacija je manje bolna za skoro 70%, što nije zanemariv postotak.

Lycon nudi širok spektar proizvoda za depilaciju koji dolaze u kombinaciji s losionima za njegu kože, a rezultat je besprijekorno glatka i zdrava koža. U ponudi se nalaze i proizvodi za sunčanje, a bitno je napomenuti da Lycon proizvodi ne sadrže paraben i mogu se naći u svim najluksuznijim salonima diljem svijeta, što govori o njihovoj kvaliteti.

Naš je salon specijaliziran upravo za Lycon depilaciju, a mlada poduzetnica Iva Glavić zaslužna je za tu vrhunsku uslugu. Iva naglašava kako se u salonu može napraviti depilacija pazuha, lica, no i onih delikatnijih područja. Iva ustvrđuje kako je klijenticama koje dođu na depilaciju intimne zone uvijek neugodno skinuti se pred nepoznatom osobom. Zbog tog iznimno je važan prvi kontakt, pristup i objašnjenje postupka same depilacije, nakon čega se klijentice opuste.

Ostali saloni koriste drugačije metode depilacije, poput šećerne paste i raznih trakica, kod kojih je i samo nanošenje paste bolno. Lycon koristi princip niske temperature ugodne za tijelo. Iva je s nama podijelila svoja iskustva s početka rada s Lycon metodom depilacije te primjećuje kako je početan strah i skepticizam klijentica nestao jednom kad su uvidjele koliko je ova metoda bezbolnija od svih ostalih. Napominje da se svi iznova rado vraćaju u salon.

Lycon depilacija koristi “Creme de la Creme” vosak, najdraži vosak svjetski renomiranim ljepoticama poput Ume Thurman, Victorije Beckham, Sienne Miller, Demi Moore i ostalih. Ukoliko Vam je dosta bolnih depilacija, vrijeme je da i Vi isprobate Lycon!

Kliknite na link ispod za besplatne konzultacije s našim osobljem u salonu!