Iva Glam

Skin Peeler Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija i keratoza.

Tretman mikrodermoabrazije uz pomoć REVIDERM Skin Peeler New Generation plus Ultrasound uređaja najbolje je rješenje za sve navedene probleme i jedan je od najčešće izvođenih tretmana u svijetu.

REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazija pomoću toka kristala aluminijevog oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje gornji sloj kože.

Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože.

Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo.

Govorimo o nježnoj i bezbolnoj metodi kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu.

Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te vratiti zdrav i njegovan izgled.

Čišćenje lica nedvojbeno je najvažniji dio vaše osnovne rutine u njezi lica, a mikrodermoabrazija je jedan od tretmana s kojim možete vašu kožu održavati čistom i regeneriranom.

U nastavku provjerite zašto je vrlo važna dnevna rutina čišćenja lica koju preporučuju naši kozmetolozi.

Uz tretman mikrodermoabrazije često se preporučuje i tretman ultrazvukom za regeneraciju kože nakon samog tretmana.

Ultrazvučni tretman lica vrlo je suptilna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća.

Umiruje kožu, pospješuje staničnu opskrbu kisikom te apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu kože.

Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija.

Tretman mikrodermoabrazije započinje čišćenjem lica i njegovim toniziranjem za što se koristi linija preparata koji će najbolje odgovarati koži koju se tretira, a ovisno o njezinim problemima.

REVIDERM dermokozmetika profesionalna je kozmetika koja prati tretmane mikrodermoabrazije od prve faze čišćenja pa sve do završne njege i kućne preporuke.

Također, u Iva Glam koristimo i Clarisonic četku za čišćenje lica koja je dizajnirana na način da ima izuzetno širok spektar primjene, s tri raspoložive brzine za čišćenje lica te s dva načina rada (stalan i periodički pritisak) nježno uklanja mrtve stanice, ostavljajući kožu lica i tijela mekom i glatkom.

S vama ćemo prokomentirati obje metode te se odlučiti za onu koja više odgovara vašem tipu kože.

Nakon što smo kožu detaljno očistili i odmastili slijedi faza enzimatskog pilinga koji će raditi jaku eksfolijaciju stanica te ukloniti površinski sloj nečistoća.

Zatim ćemo gazicama uklonili osušenu Enzim Peeling pastu i prebrisati lice Skin Prep losionom koji će osušiti kožu, dodatno je odmastiti (jer je bogat alkoholom) te pripremiti kožu za tretman mikrodermoabrazije.

Kontrolirana abrazija pomoću kristala aluminijevog oksida trajat će desetak minuta te će na vrlo nježan način ukloniti sve nečistoće, izjednačiti kožu i dati joj njegovan i mladolik izgled uz osjećaj da je koža ‘prodisala’.

Kada je koža ‘otvorena’, u potkožje ćemo aplicirati ampule s visokim udjelom aktivnih sastojaka.

Kako bi prodirale što dublje u potkožje, dodatno ćemo ih potisnuti ultrazvučnim tretmanom koji slijedi.

Ova ugodna 10 minutna masaža ujedno i smiruje te regenerira stanice kože.

Na čisto lice stavlja se maska, ovisno o tipu kože i problematici koju smo tretirali ,a nakon 15 minuta djelovanja maske odabiremo serume i završnu kremu koju nježnom masažom potiskujemo u kožu.

Na kraju tretmana dobit ćete savjet naših specijalistica REVIDERM Akademije kako dalje njegovati kožu i kako sada, kada ste krenuli s tretmanima, u najkraćem roku postići maksimalni efekt.

Savjetovat će vas i kojim sve tretmanima možete nastaviti njegovati svoju kožu te određenu problematiku koju ste prethodno zajedno definirali pomoću VISIA profesionalne analize kože lica.

Osim što je REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazija sastavni dio mnogih REVIDERM tretmana, ona je i odlična predradnja kod drugih anti-age tretmana poput Dermapen terapije mikroiglicama.

Najveća prednost tretmana jest što ne postoji posebno vrijeme oporavka.

Odmah nakon tretmana možete obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.

Mikrodermoabrazija potpuno je bezbolna i odmah pruža rezultate.

Njega poslije tretmana jednako je važna kao i priprema za tretman.

Koža mora biti nježno tretirana jer prolazi kroz osjetljiv proces površinskog zacjeljivanja koji započinje 12 sati nakon tretmana i treba mu 7 dana da rezultira zdravom kožom.

Proces zacjeljivanja kože započinje pojačanim imunološkim djelovanjem, povećava se prokrvljenost u oštećenoj koži, pojačava se proizvodnja kolagena te tkivo očvršćuje.

Nakon tretmana koža obavezno mora biti dobro hidratizirana.

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

  • s kožnim oboljenjima, atopijskim dermatitisom, neurodermitisom, psorijazom 
  • koje su pod terapijom Roakutana (Roaccutane)
  • koje imaju rak kože
  • koje su pod jakim terapijama lijekova
  • kod otvorenih rana i opekotina

Tretman mikrodermoabrazije možemo raditi samostalno ili uz jedan od tretmana njege lica, a najbolje efekte postižemo u seriji od nekoliko tretmana koje obavljamo u razmaku od 7 do 10 dana pri čemu postižemo najvidljivije efekte u odnosu na glatkoću kože, smanjenje ožiljaka, smanjenje pora, ublažavanje finih linija i bora i reduciranje površinske hiperpigmentacije.

U suradnji s bankama, Iva Glam osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata.

Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Iva Glam.

U našoj centru trenutno imamo posebnu ponudu za paket od 5 tretmana uz koji dobivate na poklon jedan tretman REVIDERM skin peeler mikrodermoabrazija.

Kliknite na link ispod za besplatne konzultacije s našim osobljem u salonu!