Iva Glam

Trajna šminka oči

Naglašeni eyeliner

Ako vaš svakodnevni ritam ili profesionalnih obveze zahtjevaju od Vas da uvjek morate imati uredan izgled, ali želite uštedjeti vrijeme I imati vise vremena za sebe, Trajna šminka je idealno rješenje za vas.

Prilagoditi cemo pravu nijansu i oblik eyelinera koji je za Vas koristeci široku paletu visoko kvalitetnih hipoalergenih pigmenata i steriliziranih igala.

Eyeliner se moze raditi na gornjem I donjem kapku.
Prije nego što počne postupak, razgovaramo s Vama da odredimo nijansu i oblik eyelinera koji pristaje vasim ocima I vasem licu, omogućujući vam da suradujete. Obicnom olovkom naznacujemo idealan oblik za vas. Da bi nelagodu sveli na minimum, nestetičke kreme se upotrebljavaju prije i tijekom postupka. Cijeli proces traje 2 do 2:30 sata i nema praznoga hoda.

Tanki eyeliner (Lash-enhancement tattoo), također poznat širom svijeta kao korejski eyeliner ili nevidljivi eyeliner.
Sama tetovaža može biti vrlo tanka ili debela kao vlastite prirodne trepavice i nema produzeni kraj. Popunjavamo između trepavica kako bih stvoriti iluziju debljih, tamnijih i potpuno punih trepavica. Nema karakteristike izgleda klasicnog eyelinera ili očigledanog make-up.

Nitko neće primjetiti da ste ista radili, ali oči će biti više trajno definirane I prekrasne.

Tanki eyeliner je super za svakoga, posebno za one sa jako svjetlim i rijetkim trepavicama, izgled debljih I punijih trepavica naglašava ljepotu očiju i učinit ce ih da izgledaju mlade.

Izbjegavati bilo kakav oblik fizičkog napora na dan tretmana.
Ne sunčajte se na dan tretmana i nemojte dolaziti s opekotinama po licu.

Ne uzimajte aspirin, niacin, vitamin E, riblje ulje ili ibuprofen 24 sata prije postupka.

Kako bi se krvarenje i oticanje svelo na minimum, dva dana prije tretmana zabranjen je unos kofeina i alkohola.
Imajte na umu da ćete biti osjetljiviji za vrijeme menstrualnog ciklusa.

Ne uklanjajte dlačice s tretiranog područja dva tjedna nakon tretmana tretiranog područja.

Ovisno o tome radi li se tretman obrva ili trajne linije, bojanje obrva ili trepavica treba obaviti najkasnije 48 sati prije ili tri tjedna nakon zahvata.

Ne nosite kontaktne leće za vrijeme ili neposredno nakon postupka trajne linije na očima. Ne zaboravite ponijeti svoje naočale. Možete nastaviti nosi kontaktne leće čim se oči vrate u svoje pre-tetovirano stanje (za otprilike sedam dana).

Ukoliko ste naručeni na tretman obruba usana ili bojanja cijelih usana, a imali ste herpes ili ste skloni njemu, morate zatražiti od liječnika recept za lijek protiv herpesa (Zovirax ili Valtrex) koji ćete uzimati pet dana prije i pet dana poslije tretmana.

Trajna šminka ne preporučuje se osobama koje:

  • Boluju od dijabetesa
  • Primaju kemoterapiju (konzultirati svog liječnika)
  • Boluju od virusne infekcije i/ ili oboljenja
  • Boluju od epilepsije
  • Imaju ugrađen pejsmejker ili su srčani bolesnici
  • Boluju od dermatoloških bolesti (iritirana koža, psorijaza, osipi, opekline, akne i sl.)
  • Osobama sa transplantiranim organima
  • Bolesnim osobama (gripa, prehlada itd.)
  • Osobama koje su bile na tretmanu Botoxom u posljednja dva tjedna
  • Trudnicama i dojiljama

Njega neposredno nakon zahvata:

  • Deset dana nakon tretmana mazati se kremom koju ste dobili. Mazati kremu u tankom sloju 4-5 puta u danu, u prosjeku svakih 4-5 sati.
  • Izbjegavati vodu, sredstva za čišćenje, kreme, šminku ili bilo koji drugi proizvod na tretiranom području deset dana nakon tretmana.
  • 4-5 sati nakon tretmana čišćenje obrva dozvoljeno je samo vodom sobne temperature koju se nanosi pamučnim lopticama, jastučićima ili gazama.
  • Kod jutarnjih umivanja ne namakati obrve.
  • Tretirano područje držati sterilnim i čistim. Ukoliko ste bili izloženi prašini ili nečistoći ili raditite u teškim uvjetima (građevina, pekara, fast food, čisćenje), odmah po dolasku kući lagano vodom i pamukom očistite obrve.
  • Nemojte trljati, čupkati, guliti ili brisati tretirano područje. Pustite kožu da se prirodno oljušti. Trganje krastica može uzrokovati ožiljke.
  • Izbjegavajte izravno izlaganje suncu ili tamnjenje tretiranog područja 2-3 tjedna nakon zahvata.
  • Izbjegavajte teško znojenje prvih deset dana nakon zahvata.
  • Tretiranje lica Botoxom, kemijski tretmani i mikrodermoabrazije strogo su zabranjeni četiri tjedna nakon zahvata.
  • Izbjegavajte spavanje na licu deset dana nakon zahvata.

Dugoročna njega:

  • Koristite dobru zaštitu od sunca. Izlaganjem suncu Vaša trajna šminka blijedi.
  • Ako planirate kemijski piling ili laserski postupak, molimo Vas da nas obavijestite.
  • Upotrebljavajte Tretinoin. Tretinoin je farmaceutski pripravak retinoične kiseline. Jedan je od nekoliko vrsta retinoida, a po sastavu je karboksilna kiselina vitamina A i poznat je kao sve-trans retinoična kiselina (ATRA.) To je prva generacija topikalnih (lokalnih) retinoida koji se koriste za lokalno liječenje običnih akni (lat. Acne vulgaris). Tretinoin se u oralnoj primjeni koristi za liječenje akutne promijelocitne leukemije (APL). Koristite ga kako vaša trajna šminka ne bi izblijedjela prije vremena.
  • Upotreba kemijskog pilinga na područjima gdje imate trajnu šminku će također uzrokovati blijeđenje prije vremena.

Gornji eyeliner 215€
Gornji tanki ”korejski” eyeliner 175€
Eyeliner sa sjenčanjem kapka 225€
Donji eyeliner 135€
Dodatna korekcija unutar 3 mjeseca 80€

NAPOMENA: NEMAMO politiku povrata novca.

Nudimo 10 % popusta prilikom plaćanja gotovinom!

Molimo Vas da se prije zakazivanja termina na našim stranicama informirate o njezi prije i poslije tretmana kako bi se osiguralo da ste idealan kandidat za trajnu šminku.

Molimo Vas da ne dovodite djecu ili kućne ljubimce na svoj zakazani termin. U slučaju otkazivanja termina potrebno je javiti nam se 48 sati prije kako bismo se mogli reorganizirati.

Od izrazite je važnosti da ste u potpunosti razumjeli da je svačija koža različita, stoga se rezultati razlikuju od jedne do druge osobe. To znači da tetovaža može izblijediti, a na nekim ljudima u potpunosti i nestati. To predstavlja rizik koji prihvaćate.

Trajna šminka je umjetnost, a ne znanost, stoga je važno razumjeti da, iako je postupak uspješan kod 95% klijenata, moguće je da kod nekih ne bude. Koža nekih ljudi ne prihvaća boju, tako da ona nestaje djelimično ili potpuno, a to je rizik na koji morate biti spremni.

Po dolasku, dat ćemo vam pisani obrazac u kojem ćete se detaljno moći informirati o rizicima, a ukoliko imate pitanja ili nedoumica, molimo da nas nazovete prije rezervacije.

Kliknite na link ispod za besplatne konzultacije s našim osobljem u salonu!