Iva Glam

doc.dr.sc. Aleksandar Milenović

doc. dr. sc. Aleksandar Milenović

maksilofacijalni kirurg, plastični kirurg glave i vrata

Godina: 50
Iskustvo: 18 godina
Specijalizacija: Maksilofacijalni kirurg, plastični kirurg glave i vrata

O meni

Doc. dr. sc. Aleksandar Milenović rodom je iz Osijeka. U rodnom je gradu završio osnovnu i srednju školu, nakon čega je otišao u Zagreb na studij medicine, koji je završio 1994. godine. Danas je docent na Katedri za maksilofacijalnu kirurgiju Stomatološkog fakulteta i član Hrvatskog društva za  maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata i Europskog društva za kraniomaksilofacijalnu kirurgiju.

Iskustvo

Specijalizirao je maksilofacijalnu kirurgiju zbog velikog interesa prema finim strukturama glave i vrata, a paralelno je završio i subspecijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata. Kako bi još dublje proniknuo u temu finih struktura vrata, magistrirao je 2011. godine na Stomatološkom fakultetu na temu disfunkcije živaca nakon disekcije vrata, a i doktorirao je sedam godina kasnije na istom fakultetu.

Sudjelovao je na raznim razmjenama i edukacijama u svjetskim centrima plastične kirurgije u gradovima poput New Yorka, Glasgowa, Londona i Beča, gdje je također usavršio engleski i njemački.

Vještine

Maksilofacijalna kirurgija 100%
Kirurgija glave 100%
Kirurgija vrata 100%