Iva Glam

univ.spec.oec Iva Glavić

Iva Glavić

univ.spec.oec, PMU Artist & Owner of Iva Glam

Godina: 30
Iskustvo: 6 godina
Specijalnost: Permanent Make up

O meni

Dolaskom u Split 2007. godine nisam niti slutila gdje će me životni put odvesti.Oduvijek sam gajila ljubav prema kozmetici, a za vrijeme studija na Ekonomskom fakultetu u Splitu bavila sam se trajnom šminkom. Međutim, tada nisam razmišljala o tom da bi se ta ljubav mogla pretvoriti u nešto veće. 2013. godine jako me zaintrigirao takozvani Cosmetic tattoo, drugim riječima Permanent makeup, tj. trajna šminka. Oduševio me rad poznate PMU umjetnice Dragane Bekvalac te sam se uputila u Beograd na tečaj, gdje sam se po prvi put upoznala s tehnikom microbladinga.

Iskustvo

Nakon završetka fakulteta, tri godine samostalnog rada i brojnih zadovoljnih klijenata, nastupila je odluka otvorenja salona te mogućnosti širenja posla. U srpnju 2016. godine nastaje Iva Glam, salon za sve oblike trajne šminke i drugih kozmetičkih usluga.

U travnju 2017. godine uputila sam se u Estoniju, u svjetski renomiranu školu Estetic Line pod vodstvom Natalye Yemelyanove te sam postala Master Artist. Usavršila sam još dvije tehnike rada sa obrvama: Ombre Powder Brows i Hyper Realistic “Fluffy“ Brows.

U lipnju 2017. odlučila sam otići na master class u Ukrajinu kod poznate permanent makeup artistice Elene Onike te sam tamo usavršila nove tehnike rada s očima i usnama. Riječ je o sjenčanju kapaka i nijansiranju usana kako bismo dobili 3D prikaz većih i punijih usana.

Vještine

Trajna šminka 100%
Microblading 100%
Extenzije trepavica 90%
Kozmetologija 85%

Iskustva klijenata

Toplo preporučujem svima Ivu Glam. Visoka profesionalnost,ljubaznost i top kvaliteta koja krasi ovaj salon i Gođ.Ivu. Pre pre zadovoljna sam.Iva hvala. Vidimo se opet.

Jasna Kojanović

Tople preporuke za svaku ženu,djevojku koja ima bilo kakve nedoumice oko samog zahvata...Iva je prije svega profesionalna u samoj komunikaciji sto bar meni jako puno znaci...Dosla sam u salon sa velikim očekivanjima a izasla prezadovoljna....Hvala puno Iva i sretno vam.....

Marić Snježana

Sretna sam što sam odabrala Ivu za svoj tretman. Djevojka je vrlo ljubazna i profesionalna, zna prepoznati želje svojih klijentica i udijeliti korisne savjete kako bi vaši rezultati bili reprezentativni. Prezadovoljna sam ishodom i toplo ju preporučam svakoj ženi koja želi promjenu, a nije sigurna kod koga bi otišla na tretman.

Anja Mitrović

Radila sam usne i eye liner. Savršena usluga, odlični rezultati, vrlo profesionalno, uredno i na visokom nivou. Svaka preporuka svima onima koji se dvoume i boje predati u ruke na trajno "oslikavanje" svoga lica. Sve pohvale.

Tereza Visković Brkić

Profesionalna, topla, uslužna, mlada i ljupka dama najviše me odusevila koliko je pedantna i temeljita, a mene rijetko tko oduševi time. U moru "majstora" za obrve i trepavice (i ostalog) ovdje možete bit sigurni da ćete izaći iz salona prezadovoljni.

Nikolina Anibalović