Iva Glam

Trajna šminka – Glavni trend u svijetu ljepote

Zašto je Trajna šminka jedna od najtraženijih estetskih tretmana modernog doba? Jer uz Trajnu šminku možete uvijek izgledati svježe i uredno, kao da vam šminka nije ni potrebna. Namijenjena je uljepšavanju, mijenjanju ili korekcijama specifičnih nepravilnosti lica.

Najpoznatiji trendovi mikropigmentacije, kod nas, usko su vezani za Trajnu šminku obrva i usana. U Iva Glam Beauty centru, vama su možda poznatiji kao Microblading obrve, Puder obrve, Trajna šminka usana te Trajna šminka oči – eyeliner.

Trajna šminka oči – eyeliner

Više o Eyeliner-u: https://ivaglam.com/services/trajna-sminka-oci/

U posljednje vrijeme sve popularnija metoda Trajne šminke je upravo ona koja ostavlja dojam prirodnog izgleda. Ne kaže se uzalud „manje je više“.
Navedenim pravilom vode se tretmani Trajne šminke pomoću kojih se minimalnim intervencijama ispravljaju nepravilnosti, daju konture usnama ili popunjavaju i definiraju obrve te se crtom na kapcima želi istaknuti ono najbolje i tako postići pozitivne beauty pomake.

Puder obrve

Za koga je namijenjen tretman Trajne šminke?

Žene koje se odlučuju na Permanentni make-up, najčešće vole jednostavnost, prirodan izgled i šminku.

Ono što je karakteristično za tretman Trajne šminke je da se za njega odlučuju i mlađe i starije žene. Pomoću Trajne šminke, žene u godinama mogu uspješno sakriti ožiljke, pomladiti izgled lica i osvježiti ten, dok se mlađe uglavnom odlučuju za ovaj tretman iz estetskih razloga, kako bi više istakle određene dijelove lica.

Umjetne trepavice, puder obrve, ali i trajni ruž odlična su prilika da se vaše lice odmori od svakodnevne šminke. Trajni ruž za usne najidealniji je kad želimo izgledati sređeno bez da se dodatno našminkamo. Dobro iscrtane obrve daju harmoniju i naglašavaju lijepe crte na našem licu.

Kako ispraviti nepravilnosti na usnama?

Tretman Trajne šminke usana najbolji je odabir za usne sa slabo vidljivim konturama, za tanke usne ili za one s okomitim borama. Pigmentacijom se usne mogu vizualno povećati i na taj se način može postići njihova simetrija.

Trajnost boje na usnama je 1 do 3 godine, a kada boja izblijedi, pigmentiranje se može ponoviti.

Više o Trajnoj šminki usana: https://ivaglam.com/services/trajna-sminka-usne/#1553250887101-d854c4ef-326b

Najpopularnije su obrve!


Pravilno iscrtane obrve naglašavaju izgled lica, pri tome sakrivajući neke nedostatke na našem licu kao što su asimetričnost, stara i smežurana koža, ožiljci itd.

Održavanje obrva nakon tretmana vrlo je jednostavno: čupaju se povremeno dlačice koje rastu izvan okvira nacrtanih obrva.

Microblading ili Puder obrve? Na vama je da odlučite!

Više o Microblading-u: https://ivaglam.com/services/microblading/
Više o Puder obrvama: https://ivaglam.com/services/ombre-powder-brows/

Njega neposredno nakon zahvata

Njega Trajne šminke, najbitnija je 10 dana nakon tretmana. Kod nas, u Iva Glam Beauty centru dobijete detaljne upute i savjete.

U tom periodu tretirano područje potrebno je kremom koju dobijete od nas. Mazati kremu u tankom sloju 4-5 puta u danu, u prosjeku svakih 4-5 sati. Nakon deset dana, slobodni ste nastaviti svoju njegu redovnim skin care-om koju koristite!

Sve što trebate znati o Trajnoj šminki: https://hr.beauty-fashion-world.com/publication/327056/

Obvezni estetski tretman modernog doba

Trajna šminka nema svoje prednosti samo ljeti, nego i u ostatku godine kada vam se ne da šminkati ujutro. Imajte na umu kako Trajna šminka ne mijenja lice u potpunosti, nego samo ističe ono najljepše na njemu!